Jäsenasiat

Tervetuloa jäseneksi!

Jäseneksi Ratsastusurheilijat ry:hyn löydät liittymisohjeet Jäsenhakemus-sivulta.

Tiedot tapahtumista ja kursseista ehtivät näille kotisivuille ensimmäisenä. Vieraile säännöllisesti!

Jäsenille lähetämme tiedotteita myös sähköpostilla. Mikäli et vielä postia saa tai yhteystietosi ovat muuttuneet, ilmoita sähköpostiosoitteesi ja/tai uudet yhteystietosi.

Ratsastusurheilijat ry:n jäsenmaksu vuonna 2018:

Juniorit 53€
Seniorit 62€
Perhejäsen 34,50€ (Samassa taloudessa on yksi SRL:n täysjäsen)
Kannatusjäsen 20€

Jäsenrekisteri

Jäsensihteerin tehtäviä hoitaa

Anne Ahola
Bergstantie 55,06500 Porvoo
puh. 050-5203194

Kilpailuluvat 2018

Sääntömääräykset ja ohjeet kilpailuluvan hankkimiseen löydät liiton sivuilta!

Hevosten vuosimaksun voi tarkistaa KIPAsta Ratsujen Vuosimaksut –linkin takaa.

Jäsentietojen käsittely Ratsastusurheilijat ry:ssä ja Suomen Ratsastajainliitossa

Ratsastusurheilijat ry. on Suomen Ratsastajainliiton (SRL) jäsen. SRL on ratsastusurheilun katto-organisaatio Suomessa.

Ratsastusurheilijat ry.: kerää jäsenistään henkilötietoja ja käsittelee niitä yhdessä SRL:n kanssa.

Ratsastusurheilijat ry.:ssä käsittelystä vastaa: jäsensihteeri Anne Ahola, p. 050-5203194, anne.ahola@ratsastusurheiljat.com

SRL:ssa käsittelystä vastaa: Sari Siltala, sari.siltala@ratsastus.fi, Valimotie 10, 00380 Helsinki

Ratsastusurheilijat ry. kerää jäseneksi liityttäessä nimen ja osoitteen. SRL luo uudelle jäsenelle jäsennumeron.

Jäsenen suostumuksella Ratsastusurheilijat ry. tallentaa myös sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Näitä tietoja käytetään jäsenen ja seuran väliseen yhteydenpitoon. Näitä tietoja ei luovuteta kenellekään eikä näitä käytetä mihinkään muuhun. Jäsenellä on oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa.

Ratsastusurheilijat ry. on lakisääteisesti velvoitettu pitämään jäsenrekisteriä, josta tulee ilmetä jäsenen nimi ja kotipaikka. Seuran jäsenmaksuun sisältyy SRL:n osuus. SRL:n osuuteen sisältyy Hippos-lehden vuosikerran tilaus ja urheiluvakuutus. Jäsenyyteen sisältyvä Hippos-lehden tilaus on sopimus, jonka täyttämiseksi SRL käsittelee nimeä ja osoitetta. Urheiluvakuutuksen osalta vakuutusyhtiö tarkastaa jäsenyyden voimassaolon SRL:sta korvausvaatimuksen yhteydessä. Seurajäsenyys on edellytys osallistumiselle SRL:n alaisiin kilpailuihin. SRL käyttää seurojen jäsenistä muodostuvaa rekisteriään osallistumisoikeuden varmistamiseen; tässä on kyseessä SRL:n kilpailutoiminnan järjestämiseen liittyvä oikeutettu etu.

SRL luovuttaa Hippos-lehden postituksesta vastaavalle yritykselle nimi- ja osoitetiedot. SRL:lla on sopimus lehden kustantajan kanssa, joka vastaa lehden postituksesta. Kustantaja käsittelee henkilötietoja SRL:n lukuun eikä ole oikeutettu käyttämään tietoja omiin tarkoituksiinsa. Vakuutusyhtiö käsittelee henkilötietoja korvausvaatimusten yhteydessä eikä ole oikeutettu käyttämään tietoja omiin tarkoituksiinsa.

Henkilöllä on seuraavat oikeudet henkilötietojen käsittelyn osalta:

1) Henkilöllä on oikeus pyytää nähtäväkseen itseään koskevat tiedot. Nämä on toimitettava 30 päivän sisällä pyynnöstä.

2) Henkilöllä on oikeus pyytää virheellisten tietojen päivittämistä.

3) Henkilöllä on oikeus vaatia tietojensa poistamista, jos henkilö ei ole seuran jäsen

4) Henkilöllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos hän kokee, että hänen oikeuksiaan on loukattu