RatU:n Talent Program

5.1.2018

Tervetuloa mukaan RatU:n Talent Programiin!

 

Ratsastusurheilijoiden Talent Programin tavoitteena on auttaa kaiken tasoisia ratsastajia edistymään ja seuraamaan omaa kehitystään ratsastajana ja/tai ratsukkona oman kiinnostuksen mukaan niin este- kuin kouluratsastuksessakin.

Keväällä ratsukoille suoritetaan alkukartoitus tai tason tarkastus, jonka perusteella laaditaan henkilökohtainen suunnitelma ja tavoitteet esimerkiksi vuodeksi kerrallaan.

Talent-valmenajamme ovat Håkan Wahlman (koulu) ja Pauli Riekkinen (esteet). Valmennukset järjestetään Kylmäkiven ratsutallilla ja niihin ilmoittaudutaan erikseen.

Talenttiin voit osallistua omalla hevosella tai ilman (tällöin voit neuvotella ratsastuksenopettajasi kanssa mahdollisesta vakkarihepasta).

RatU:n Talent ohjelmaan kuuluu valmentautumisen lisäksi muun muassa kilpailuharjoituksia, teorialuentoja, kokoontumisia, hevostaitoja, yhdessä tekemistä ja toimihenkilönä toimimista.

Kysyy lisää: elisa.soininen@helsinki.fi tai Sanna Andersson 0408476133

Ilmoittautumiset maaliskuun alkuun mennessä sähköpostitse elisa.soininen@helsinki.fi

Vahvista ilmoittautumisesi maksamalla aloitusmaksu 20€ (sisältää kansion ja materiaalia) RatU:n tilille SP Aktia FI3240501020019922, viestillä: "Talent Program, osallistujan nimi"

Lisätietoja Ratsastajainliiton Talent Programista