Jäsenyys ja laskut

1.1.2018

Hyvää Uutta Vuotta 2018!

• Liiton tilinumerot ovat vaihtuneet! On tärkeää, että jäsenet maksavat jäsenlaskunsa laskussa annetulle tilille.
• Ensimmäiset jäsenlaskut lähtevät liitosta tiistaina 2.1.2018.
• Laskut lähtevät automaattisesti kaikille vuonna 2017 jäsenmaksunsa maksaneille.
• Jäsenkortti lähetetään Hippos-lehden 2/2018 mukana alkuvuodesta jäsenmaksunsa maksaneille.
• Jos jäsen maksaa jäsenmaksunsa myöhemmin, kortti tulee parin viikon sisällä maksusta.

VAPAAEHTOINEN RATSASTAJAN LISÄVAKUUTUS
•    Jäsenten on mahdollista ottaa jäsenetuvakuutusta laajempi vakuutusturva 12 €:n lisämaksusta.
•    Vapaaehtoisesta lisävakuutuksesta tulee erillinen lasku jäsenkortin mukana.
•    Vuonna 2017 lisävakuutuksen lunastaneiden lisävakuutusturva on voimassa maaliskuun 2018 loppuun asti edellyttäen, että jäsenmaksu vuodelle 2018 on maksettu eräpäivään mennessä.
•    Vuoden 2018 alussa (tammi-maaliskuussa) lisävakuutuksen uusille tilaajille on käytössä sähköinen tilauslomake liiton sivulta sähköinen tilauslomake.