Kilpailuluvat

20.12.2017

RatU:n jäsenet lunastavat kilpailuluvan itse verkko-ostoksen kautta. Lue lisää SRL:n ohjeesta.

- Luvan lunastamista varten jäsenrekisterissä pitää olla henkilötunnus ja sähköpostiosoite tallennettuna sekä kuluvan vuoden jäsenmaksu tulee olla maksettu. Tarvittaessa ole yhteydessä jäsensihteeriin anne.ahola@ratsastusurheilijat.com

Kilpailukokemus / ratsastustaito

- Ratsastaja on aina itse vastuussa omasta ja hevosensa kilpailukelpoisuudesta (alle 15-vuotiaiden osalta vastuussa on huoltaja). Ratsastajan tulee kilpailuihin osallistuessaan olla ratsastustaidoiltaan, sääntötuntemukseltaan ja käytöstavoiltaan kyseisen kilpailun vaatimalla tasolla. Kilpailusäännöissä on määritelty nk. kvaalisäännöt, joiden mukaan kilpailijat etenevät tasolta toiselle. Mikäli kilpailijalta puuttuu vaadittu kvaali, ovat tulokset mitättömät.

- Ratsastajan tulee tutustua oman lajinsa kvaalisääntöihin SRL:n sääntöjen kohdassa "osallistumisoikeus".

Käy myös tarkistamassa, että Kipassa omissa tiedoissa on tilinumero. Tämä nopeuttaa palkintojen ja palautusten maksamista jälki-ilmoittautuneille. Kipa myös tarjoaa automaattisesti tätä omissa tiedoissa olevaa tilinumeroa ilmoittautumislomakkeelle kilpailuihin ilmoittautuessanne.

Tilinumeron ja sähköpostiosoitteen voi päivittää Kipaan muokkaamalla omia tietojaan, joihn pääsee sisäänkirjautuneena sivun yläreunasta nimeään klikkaamalla.